!

Tänker, tänker, undrar, undrar, fredag, fredag...
Cure!

Just nu...

"everything i see is broken
there's no water in the well
oh won't you please send me
someone to break the spell"

Nu ska jag kolla på en väldigt lång film, antagligen Brazil, och försöka sova!
Puss på alla, förutom er jag ogillar, och ni vet om det...


"i feel like i'm a fighter
who only wins despite
my broken bones
the winner stands alone"

"the sun is shining
the sky is blue
and I am cold
just walking around
in my old raincoat

now i know i'm really free"

Fan! Skulle vilja citera en låt till men då hade jag lämnat ut mig ganska totalt...
Men "now i know i'm really free" är motsatsen!

Filmtajm...

Kräk...

Rätt intressant det här med kräk, när någon man än gång kallat för sin antagligen bästa vän (det var ett tag sen), som sedan snackar skit rätt upp i ens ansikte. Sen förstår man att -Oj, detta var ju ingen bra människa!
Sen får man en massa mesiga bortförklaringar, som är helt åt helvete. Man lämnar tillbaka det mesta, förutom ett spel man inte hittar.

Sen en massa månader efter skriver människan på msn att han vill ha tillbaka spelet, och han tänker kräva tillbaka en present han GETT till mig. Pga att han har fått "info", vad infot är vill människan inte säga. Och avslutar det hela med att han inte vill "sponsra en dolkare". Och sen kläcker människan ut en rad om att jag kan ju fråga "mina jävla kollektivkamrater" vad en dolkare är.
Då skrev jag att spelet är ju trots allt ditt så det skickar jag men "man kan fan inte kräva tillbaka något man GETT till någon". Hade gått med på det om det faktiskt hade varit något personligt, någon familjesak, men ett jävla N64, där går min gräns.

Konstigt när någon som gjort fel, vänder på steken och försöker få den andra att må dåligt istället. Suck!


Tuppkam!

I´m fucked, det är jag alltid när det gäller vissa saker, dock vet jag inte riktigt hur det går till, men jag lyckas ändå hålla mig glad! :) Vet inte riktigt hur det går till....

Nä nu ska jag försöka göra mig en ordentlig tuppkam, damsugare och hårspray, här jag kom!



Sen har jag precis kommit på att jag inte kan lyssna på Staffan Hellstrand längre, det gick förut, men nu blir jag bara irriterad av han. Och det finns ju anledningar för allt sånt!

Men konstigt nog, som vanligt, jag är glad, finns ju alltid grejer att vara glad för... Just nu en grej, vet inte ens om jag ska vara glad! Men det hindrar ju inte mig.... Happy.

Summering: Staffan = fan ta dig. Att vara fucked = Screw you, det skiter jag i. Glad = Alltid glad!

Den jobbiga perioden!

Hamnar i dåliga perioder ibland, antagligen som alla människor, just nu handlar det om att jag är "orolig" så jag somnar inte, har inte gjort det på ganska länge nu. Ligger vaken och glor på en väldigt massa filmer hela natten...

Har inte kollat på mindre än 6 filmer i sträck nu

Pink Flamingo: John Waters. Divine, "the filthiest person alive", sicken brutta alltså. Sin äggälskande mor i en spjällsäng. Sonen som älskar att blanda in höns när han har sex, medans hans älskade som han inte får röra, tittar på.
Adoptionsklinik i källaren, där dom avlar barn. Betjänten som befruktar dom

Visitor q: Titta inte på denna, samma man som gjorde Ichi the Killer, och denna är måhända ännu sjukare. Mammamisshandel, incest, knark, prostitution, bröstmjölk, mord, nekrofili, styckning, mobbing. Man mår bara dåligt!

Return of the Living Dead: Vilken jävla rulle alltså, den har allt, den har "våld", zombies,"full frontal nudity" (dvs en tjej som är naken, sen blir hon en zombie och springer sedan runt resten av filmen naken och skriker BRAIN), talande zombies, en hög med punkare. Humor med andra ord.

Day of the Dead: Ganska bra, fast det är ju trots allt en zombiefilm, dock älskar jag zombiefilmer, men detta slutet... Nevermore!

Dairy of the Dead: Tänker inte ens skriva vad den handlar om, men SUCK. Dålig dialog, och helt ologiskt, tjejen blir t.ex attackerad, men vad gör snubben? Han står och filmar det och vägrar hjälpa henne då "-allt måste dokumenteras".

Zebraman: Zebraman är min nya hjälte, han räddade ju faktiskt världen från utomjordingar! Denna rekommenderar jag varmt, den var fin.

 



Men jag kan lik förbannat inte sova, och klockan är nästan tio på morgonen, har varit så i ungefär fem dagar. Undrar vad som rör sig i huvudet på mig!?

"and there's no place i can go
and this noise inside my head
it comes and goes
it comes and it goes"

Och noiset vet jag inte ens vad det säger, men det spelar ju ingen roll!



På söndag får jag minsann besök av den här lilla herren, han stannar med mig i två veckor. Min lilla barndomsvän, här snackar vi ovillkorlös kärlek! Tro mig, han har lyckats trösta mig när jag varit ledsen, han känner det. Fin pippi!

Samt att jag kommer få en bil till låns på söndag, kommer ha den i fjorton dagar. Får väl samla ihop lite folk och åka iväg på piknik. Eller ta och åka till tyskland/danmark och köpa hejdlöst massa alkohol.

Någon som vill muntra upp mig? Jag vet som sagt inte vad jag behöver muntras upp från, men umgänge är alltid fint...

Puss på er alla, kärlek und respekt! Make tea not love... Eller make me, not tea ;)

Tankeverksamheten! (kanske ett uttryck för dekadens) :)

Har nu suttit (halvlegat) uppe hela natten, sömnlös, tittandes in i min dator som ligger i mitt knä. En aning nedstämd med en liten liten "tyngd" på mitt bröst. Varför?
Av en hel del massa anledningar, och inga speciella anledningar alls egentligen, just nu tänker jag väldigt mycket på sommarens händelser (när man är sysslolös så låter jag tankarna vandra). Jag funderar på sommarens existens, var den bara av ondo. Vill gärna inte tro det, men det är inte jag som är berättigad till det svaret.
Och just nu händer det grejer med mig som ruskar om mig en aning, bra saker, fina saker.
Dom senaste månaderna har ändrat mig en aning som person, dvs under tiden jag bott i Göteborg. Till det bättre eller sämre, det vet jag inte, "It´s in the eyes of the beholder", dvs Dina ögon.

"and everybody knows these are rock hard times
i gotta make it through
these are rock hard times"

Känns lite som om att jag lyckats tänka till lite inatt, om vad vet jag inte riktigt, då jag i princip suttit i flera, flera timmar och läst forumstrådar om alla möjliga saker som saknar betydelse. Och kollat på bilder på hjortdjur. Men på något känns det som jag vet vad jag vill eller något! Jag vet åtminstonde en sak med säkerhet, något som man inte skriver i en fjantig blogg där människor kan läsa det. Livet är för stort för att kunna sammanfattas i en blogg! För att verka lite klyschig så "let´s enjoy the ride", jag tänker i alla fall gör det bästa av åkturen.

"airplane is flying up in the sky
making a pattern with the white lines
looks like a heart
or maybe a pie "

Mmmmm, paj!

Sammafattar det hela med att det finns stora ljusglimtar, fina ljusglimtar! :)
The stars shine in the sky tonight, och med tanke på utsikten från mitt kollektiv så har man stor chans att se det...



Undrar om folk ens läser det jag skriver! Haha, vad tragiskt... Orka!
Pompompom, puss på er alla från mig.



Pretty, pretty, honeypie, sugarplum, blueberry light, sunshine in rain, sunday sun, pumpa och freak! :*

Hmmm

:(, eller bara lite nedstämd!

RSS 2.0